vi erbjuder...

Från start till avslut,
är vi ditt stöd vid varje steg

Bokföring
Vi på Maniri erbjuder en omfattande bokföringstjänst som är skräddarsydd för att passa dina specifika behov och önskemål. Vårt erfarna och kunniga team har en lång historik inom branschen och strävar alltid efter att tillhandahålla bokföringslösningar av högsta kvalitet
Kontakta oss
Redovisning
Hos Maniri erbjuder vi professionell redovisning för att säkerställa att din ekonomi bibehåller högsta kvalitet och prestanda. Vårt team av erfarna och kompetenta redovisningsexperter är certifierade inom sitt område och vi använder de senaste metoderna och verktygen för att säkerställa att din ekonomi är hållbar och effektiv. Vårt tjänsteutbud inkluderar bokföring, momsredovisning, årsredovisningar och skräddarsydd ekonomisk rådgivning. Vi arbetar nära våra kunder för att förstå deras unika behov och önskemål och vårt mål är att överträffa förväntningarna i varje aspekt av redovisningsprocessen. Kontakta oss idag för att diskutera dina redovisningsbehov och ta nästa steg mot en stark och välmående ekonomi med Maniri.
Kontakta oss
Rådgivning
Hos Maniri erbjuder vi professionell rådgivning för att säkerställa att din ekonomi håller högsta kvalitet och prestanda. Våra erfarna och kunniga rådgivare är experter inom sina områden och vi använder de senaste metoderna och strategierna för att säkerställa att din ekonomi är stabil och effektiv. Vår tjänsteportfölj inkluderar skatteplanering, budgetering, ekonomisk analys och skräddarsydd affärsrådgivning. Vi arbetar nära våra klienter för att förstå deras specifika behov och mål, och vårt mål är att överträffa förväntningarna i varje aspekt av rådgivningsprocessen. Kontakta oss idag för att diskutera dina behov och ta det nästa steget mot en stark och välmående ekonomi med Maniri.
Kontakta Oss
Företagskonsultering
Företagskonsultation för internationella entreprenörer i och utanför EU som strävar efter att etablera företag i Sverige. Professionell företagskonsultation för svenska företag som önskar rekrytera och anställa utländsk arbetskraft. Kontakta Maniri för skräddarsydd rådgivning och expertis inom företagsutveckling och arbetskraftsrekrytering.
Kontakta Oss
Digitala Avtal
Maniri erbjuder högkvalitativ service för digitala avtal via Bank ID, skapad för att säkerställa att dina affärsarrangemang är pålitliga och effektiva. Vårt erfarna och kompetenta team är specialister inom området och vi använder den senaste tekniken och metodiken för att säkerställa att dina digitala avtal är säkra och tidsbesparande. Vi erbjuder tjänster såsom upprättande av digitala avtal, avtalsgranskning, och juridisk rådgivning. Vi arbetar nära våra klienter för att säkerställa att deras önskemål och krav uppfylls på bästa sätt. Kontakta oss idag för att diskutera dina behov av digitala avtal och ta nästa steg mot smidiga och effektiva affärsprocesser med Maniri.
Kontakta Oss
Previous slide
Next slide